Jordbærkoldskål - Vind bogen Sunde søde sager

Så er sommerferien booket

Ferien er endelig bestilt og betalt – vi har været alt for sent ude i år, men vi har simpelthen været bagud med det meste, lige fra vi flyttede til Danmark i juli. Men nu er det endelig faldet på plads og beslutningen faldt på, at vi tager til Sicilien knap to uger. Det er vist en underdrivelse at sige, at jeg glæder mig. Jeg ser frem til havet, solen, at skulle tænderne i solmodne tomater og indsnuse duften af de fineste syrligsøde citroner. Men også til at komme rundt og blandt andet besøge nogle af de økologiske kooperativer som drives på landbrugsjord beslaglagt fra mafiaen.

I Danmark forhandles produkterne fra Libera Terra af Riccardo som selv er er opvokset i Palermo og nu driver webshoppen socialgoodstories.dk. Alle produkterne på sitet har en social vinkel og støtter arbejdet lokalt. Så leder du efter lækre produkter af høj kvalitet med en social dimension til gaver eller bare til at forkæle dig selv, så kig forbi. Du kan blandt andet få fingrene i et Anti- Mafia-Begynder-Sæt eller hvad med et Måltid-med-mening fyldt med italienske delikatesser?

Og så er jeg i øvrigt meget modtagelig overfor alle jeres Sicilien tips – Steder man ikke skal gå glip af, de bedste strande, markeder og restauranter. Læg dem alle i kommentarfeltet – af hjertet tak 🙂

Indlægget er lavet fordi jeg synes Social Good Stories fortjener meget mere omtale. I retur har jeg fået vareprøver og kan sige god for at kvaliteten er helt i top!

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

  • Camilla

    Åh hvor skønt for jer – rigtig god tur 🙂

    Sicilien er jo kendt for deres Limoncello, så den kommer I ikke udenom, men de har også det lækreste pistaciemel, som tilmed er billigt.
    Mine svigerforældre er der lige nu, og jeg har bestilt lidt af dette fantastiske mel til lageret – og så står den på fine kager osv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Åh tak Camilla – det lyder dejligt! Særligt det pistaciemel vil jeg da tjekke ud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærkoldskål - Vind bogen Sunde søde sager