Spidskål med avocado, forårsløg og sesamfrø

Design Trade i Bella Center

En af de sidste rigtigt varme sen-sommerdage var jeg et smut forbi Bella Centret til Design Trade. Det var et rent slaraffenland for design-elskere og køkkenentusiater. Messen er primært rettet mod indkøbere, så det tog mig lidt tid at finde ud af, hvad jeg som blogger kunne bruge den til. Følelsen af at være lidt ved siden af, blev forstærket da jeg kom til at gå ind ad en forkert indgang og befandt mig blandt flere hundrede Men-in-Black til en kongres for skatteeksperter – Jeg følte mig lidt som i ¨Find Holger¨ med min stribede trøje og var ret glad, da en flink vagt hurtigt eskorterede mig videre 

Jeg havde en invitation til at kigge ind hos Alessi, så det hjalp mig med at fokusere på køkkenudstyr og tilbehør – Alessi formår med sit finurlige univers at lave skæve vinkler på designet i køkkenet og på spisebordet. Det har klart sin styrke i det skulpturelle og humoristiske – tjek lige den alternative julekrybbe på billederne ovenfor.

Derefter gik turen forbi Harmonoyas stand, den danske grossist for Microplane rivejern og det spanske mærke Lékué, som er en af verdens største producenter af silikoneforme. Her fik jeg en fin demonstration af deres bageforme, dampkogere, sushimåtter og isforme. Jeg er ret sikker på, at jeg må ud og finde deres smarte låg, som gør at man kan koge ris og grøntsager uden det nogensinde koger over.

Afslutningsvis kiggede jeg længe på Bloomingville´s produkter, som jeg synes forener det enkle med det rustikke på en rigtig pæn måde. Det minder dog en del om ting, jeg allerede har i køkkenet, så her bliver jeg heldigvis ikke ruineret. Når det gælder de lækre støbejernsgryder fra Le Creuset er jeg heldigvis også godt dækket ind – ellers var man nok blevet svært fristet af de flotte blå nuancer.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskål med avocado, forårsløg og sesamfrø