Forlæng sommeren - Vind en lækker gaveæske

Spidskål med avocado, forårsløg og sesamfrø

Prøv lige at se, hvor flot den røde spidskål tager sig ud – Det var denne kombination jeg tippede om her. Jeg synes bare I skal prøve det af og ikke vente for længe. Spidskålen er mildere i smagen og nemmere at fordøje end rødkål – Selv de yngre her i huset er ret vilde med det, gerne som coleslaw eller i denne variant.

Her har jeg udskiftet broccolien med avocado og tilsat lidt hakket forårsløg. Ellers er dressingen  og fremgangsmåde den samme som her. Du kan i øvrigt udskifte sesam med ristede solsikkekerner eller pinjekerner, hvis du foretrækker det.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

4 kommentarer

  • Jeg elsker, at din mad altid ser lækker og indbydende ud. Man får virkelig lyst til at spise det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Det bliver jeg rigtigt glad for at høre! Det e rogså en del af oplevelsen for mig at det både smager og ser godt ud.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en smuk salat. Hvor har du fundet den røde spidskål? Jeg har aldrig set den før nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Ja er den ikke bare flot i farven – jeg havde heller ikke set den før, men der er en lille stand her i byen, hvor en lokal bondegård sælger deres varer – der har jeg været heldig et par gange.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlæng sommeren - Vind en lækker gaveæske