Lettere bananbrød

De bedste investeringer i et køkken

Der er et par steder i et køkken, hvor det kan svare sig at lægge nogle kroner. Når dagligt brug over mange år divideres med prisen, kan det også vise sig at betale sig i det lange løb. Derfor synes jeg nu stadig, det er vildt, at skulle betale svimlende beløb for en ….GRYDE – så glæden var stor, da jeg opdagede at Le Creuset havde åbnet outlet i Foxtown ikke så langt fra mig.

Min bloggerkollega Christina fra bloggen Smagsløjer tippede mig om, at de har også har et outlet på Sjælland Ringstedoutlet.dk med tilsvarende tilbud og besparelser. Så den gode nyhed er hermed givet videre, hvis du leder efter køkkenudstyr i god kvalitet og flotte farver til en mere overkommelig pris .

Vi endte, efter lange overvejelser, med gryderne på billedet nedenfor og er nu ret godt dækket ind. Næste investering bliver gode knive – så smid gerne et par linjer, hvis du har haft erfaringer med køkkenknive af top kvalitet og som holder i mange år.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

17 kommentarer

  • Bettina

    Er lidt til fals for pæne sager, så de her knive står meget højt på min ønskeliste 😉 Min veninde som har sættet er meget begejstret for kvaliteten.
    http://www.stelton.com/da-DK/Category/Products/x-120-X_PureBlack.aspx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • vibeke

    Jeg kan varmt anbefale Eva Trio’s gryder eller Hackmann’s, har selv brugt dem i årevis. Vidste du, at IKEA har en grydeserie som har vundet en ‘bedst i test’???!!! :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Tak for tips! Det med IKEA har jeg set, men det er ikke nogen af dem jeg har prøvet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • MaryKbh

    Mit fantastiske mandolinjern (du chef) har været alle pengene værd!! Jeg var heldig at få det på tilbud, men hvis jeg havde vidst, hvor genialt det er, ville jeg gerne have betalt fuld pris også.
    Og min Kitchen Aid røremaskine var dyr, men har vist tjent sig selv hjem, for nu købes der ikke længere brød, alt er hjemmebagt:-)
    Har for nylig investeret i en bamix, det tegner også godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marykbh

    Mit mandolinjern (du chef) – herredyrt , men småpenge i forhold til, hvor meget jeg bruger det og har glæde af det.
    Min Kitchen Aid røremaskine, der gør at vi nu kun bruger penge på gær og mel og ikke på dyre brød fra bageren

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Net

    Min kæreste er udlært kok og arbejder et sted hvor konceptet er kød og grill. Han bruger kun zwilling knive 🙂 vi har dem også herhjemme og det dur bare.. Har prøvet min mors knive, hun har en blandet landhandel af både de der smarte keramiske knive og nogle global osv. De fleste bliver hurtigt døve eller knækker i spidsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Super tips. Det skal jeg kigge nærmere på

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Net

    Jeg synes desuden det er pudsigt at der er flere som roser kitchen aid røremaskiner her 🙂 min kæreste var med til at starte en ny restaurant op den 15. December og siden har de formået at ødelægge 5 kitchen aid røremaskiner! Så nu er de gået over til et andet mærke.
    Men altså de er også smarte, og har også selv været ret forelsket i dem, men måske ikke til brug i en restaurant 😉 jeg selv har kitchen aid dejrulle og den er genial! Perfekt tyngde og slipper hver gang 🙂
    Derudover består mit køkken af le cruset og tupperware 🙂 det er lidt old-School, men det er de eneste bøtter, jeg har haft, som stadig holder tæt selvom de er en million år gamle 😉 alle mine røreskeer, paletknive osv er tupperware, elsker dem 🙂 de holder bare 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Ann Charlott

    Hej Net. 🙂 Som tidligere ‘isenkræmmer’ bliver jeg lige nødt til at pointere at den klassiske og mest almindelige Kitchen Aid maskine til 4500kr. er til husholdningsforbrug, og ikke professionelt. 🙂 Kitchen Aid laver maskiner til professionelle men de er noget dyrere (mener omkring de 6000kr).

    Vi havde næsten ingen reklamationer på røremaskinerne. 🙂

    Jeg vil også helt klart anbefale zwilling knive. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Net

      Ja det er nok der det er gået galt, Hehe 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lotte

      Enig. Der er forskel på husholdningsbrug og professionelt brug, det er der desværre bare mange der ikke fatter. I begge tilfælde….

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg sværger til Raadvads sensei knive. Jeg synes de ligger
    super godt i hånden, og med en tilpas tyngde (uden at blive for
    tunge for min kvindehånd). Både urtekniv, kokkekniv, brødsav, de
    helt store knive har en god kvalitet. Min bedre halvdel er helt
    hooked på Steltons pure black serie. Jeg synes de bliver en smule
    for store og tunge, men han siger de passer ham godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er jeg kun 18, og lige flyttet hjemmefra, men mine Weber
    knive er altså virkelig gode. Jeg kan jo, af gode grunde ikke
    udtale mig om hvor længe de holder 😀 – Kathrine
    40lettere.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iris

    Jeg er helt vild med Zwillings knive! Jeg startede med at købe et par urteknive, og jeg blev virkelig overrasket over hvor meget en god kniv kunne gøre for noget så simpelt som at skære æblebåde ud. Nu ejer jeg både brødkniv, universalkniv, kødkniv og flere forskellige mindre knive til grøntsager og urter. De ældste af knivene har holdt i 11 år, og er stadig fantastiske. Selvfølgelig skal de slibes i ny og næ, men skarpheden holder længe og knivene ligger fantastisk i hånden. Zwilling kan helt klart anbefales 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Det ser klart ud til,
      at det er dem jeg skal have tjekket ud!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Jeg vender altid tilbage til Victorinox knive, men det er måske fordi de lige har den størrelse der passer mig bedst. Det er jo et håndværktøj, så det skal passe til den der bruger dem, og ikke til det navn der matcher de andre designere der står hjemme i skabe og skuffer. Muligvis også derfor jeg vender tilbage til disse knive, for har ikke noget fancy designer gøjl. Jeg vil bare have det der virker for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lettere bananbrød