Næsten som ris à l’amande
Okay, jeg ville nok ikke turde servere denne version juleaften, men har man lyst til lidt ris à l’amande-inspireret i en lettere form i løbet af december, så er den perfekt. Jeg har brugt mager græsk yoghurt rørt med vanillepulver, hakkede mandler og lidt Fiber HUSK – (du kan også bruge almindelig yoghurt og justere konsistensen med HUSK, men der er klart mere protein i den græske yoghurt). Jeg kan ind i mellem være heldig at finde frosne kirsebær, så skal de bare tøes op ved svag varme og have et hurtigt opkog med lidt maizena-mel. Der er ikke sukker i nogen af delene, men jeg synes ikke det mangler.
Hvis du spiser 200g græsk yoghurt 0,2%, med 15 g mandler og 150 g kirsebær lander det samlet under 300 kalorier og fungerer perfekt til morgenmad. For at optimere julestemningen har jeg drysset kaffen med lidt kanel og kakao – det både smager og dufter dejligt af jul.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Jeg har gjort det samme, men tilføjet hytteost for at få den rette konsistens 😉
Du kan se mit indlæg her hvis du har lyst: http://fitspiration.bloggersdelight.dk/sund-jul-ris-a-la-mande/
God jul 🙂