Alternativer til pasta
Vi er vist rigtigt mange, der elsker pasta, hvor nemt det er lige at smække et måltid på bordet. Desværre synes jeg, det kan være svært at blive rigtigt mæt med mindre man spiser meget store portioner. Som I ved, er jeg hverken cykelrytter eller marathonløber, så store mængder kulhydrat er ikke optimalt, men der er heldigvis alternativer. Jeg faldt fornylig over denne smarte opskrift på proteinpasta hos bloggeren Anna Wurtz som i øvrigt har mange lækre sunde lette vegetarretter på sin blog – kig endelig forbi hendes madblog kategori.
Opskriften er afprøvet et par gange og jeg er klart fan – jeg udskiftede flødeosten med blendet hytteost en gang og tilsatte krydderurter – brugte fromage frais en anden gang og de blev begge rigtigt gode. Variationerne er også mange – Skåret tykt eller tyndt alt efter om du vil have spaghetti eller fettucine og jeg forestiller mig også, at man kan bruge den til lasagne eller wraps til frokosten.
Et andet godt alternativ til pasta er squash – den kan rives på mandolinjernet eller skæres i tynde skiver til en lasagne. Her har jeg fået flødestuvede champignoner til – og det er der jo ¨plads til¨ når der spares på kulhydraterne.
Tomatsaucen er den nemmeste i verden – jeg har stegt 250 g halve cherrytomater i en spsk olivenolie – og 1 fed hvidløg – tilsæt salt og oregano eller frisk basilikum.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Yummm yumm
http://victoriapeace.blogspot.com.es/