Høstfest i byen med masser af danske æbler

Invitation til VIP arrangement

Hvordan har du det med slik? Er det noget du nyder en gang i mellem, eller føler du, at det styrer dig og tager overhånd?

Hvis det sidste er tilfældet, så har du her muligheden for at vinde to billetter til VIP-lanceringen af Umahro Cadogan og Lone Rasmusens nye bog ¨Slip slikket- du behøver ikke at kæmpe¨ – Eventet foregår tirsdag den 2. oktober kl. 19.00- 20.30, Kultorvet København K. Til arrangementet vil Umahro og Lone give deres råd til, hvordan du kan erstatte slikket med andre vaner, som din krop bliver gladere af. Umahro afslører, hvad dit yndlingsslik egentlig består af og Lone giver strategier for, hvad du gør, når det sorte hul i maven truer med at tage over. Deltagerne får alle en goodiebag (ikke at forveksle med en slikpose 😉 ) med hjem, plus der vil være prøvesmagning på et par af de sager, du kan finde i bogen samt et lille glas.

Alt du skal gøre er at lægge en kommentar og 1) fortælle hvilken slags slik du ville tage med hvis du vandt og hvem du ville invitere med samt 2) fortælle hvordan du følger bloggen her Facebook, Bloglovin eller RSS-feed. 

Du kan i øvrigt fordoble dine vinderchancer ved at stryge ind til mine søde naboer ganeoggaffel.dk og smide dit lod i puljen der også.

Sidste frist for deltagelse er søndag d.23/09 kl.22.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

58 kommentarer

  • 1) Jeg ville slæbe en pose M & Ms peanut med, som jeg udmærket ved at noget frygteligt stads. Det smager dog forrygende. Hvis jeg vinder, vil jeg invitere min veninde Ditte til arrangementet. Vi er begge et par sukkergrise, som prøver at transformere os til sukkerfrie superhelte.

    2) Jeg følger bloggen via RSS-feed i Google Reader.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil tage en chokoladebar. De ryger for ofte i kurven, når man handler ind med lavt blodsukker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige fået konstateret PCO, så nu er der en endnu bedre grund til ikke at lade de sukker styre mig, men for Søren hvor er det svært/umuligt.
    Derfor vil jeg vildt gerne med. Jeg ville medbringe en kæmpe pose bland-selv slik, som er min aller største last, og så skulle min søde veninde med, fordi hun altid støtter mig i alle mine sære madpåfund:-)
    Jeg følger bloggen via Bloglovin’ og på Facebook:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vulle HELT klart tage nogle virkelig lækre karameller med, jeg eeelser dem – og kunne virkelig godt bruge sådan et her foredrag for jeg er seriøst sukkerafhængig, men tænker samtidig rigtig meget på sundhed, og får sygt dårlig samvittighed hvis jeg har spist for meget slik…. Og bumser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni Nikogosian

    Jeg ville helt sikker tage Malarco – familiemix med, som simpelthen er min guilty pleasure. Hvis jeg vandt, ville jeg invitere min kæreste med. Vi prøver sådan set at være sunde, men vi er begge studerende på fuld tid med job ved siden af og nogle gange er dagene så udmattende, at det er nemt at hive noget hurtig energi ind via slikket. Dumt, ja, men hvad kan man ellers spise, der giver samme “effekt”? Vi har brug for at lære noget nyt begge to.

    Jeg følger bloggen her, fordi den er simpelthen så inspirerende. Som kvinde med armensk baggrund synes jeg nogle gange, at dansk mad kan være en smule kedeligt. Og min kæreste, som er pæredansk, har ikke altid de mest kreative idéer mht. madlavning. Så bloggen giver os inspiration til at leve sundere og mere varieret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Det skal smage af noget og det gør chokolade. Så jeg ville medbringe chokolade samt min mor, som jeg har arvet “jeg-elsker-alt-chokolade” genet fra. “Det skal smage noget” bloggen bruger jeg som inspiration til lækre opskrifter. Jeg er follower på denne blog, så læser samtlige indlæg ligeså snart jeg ser dem. God blog by the way og håber vi ses til eventet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hersom

    Jeg ville tage en plade chokolade fra Toms med – åhh jeg ved godt det er skidt slik, men jeg kan simpelthen ikke lade være 🙂

    Jeg følger med både via Bloglovin og Facebook

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie G

    1. Jeg ville tage en pose salte sutter med, som er min guilty pleasure nummer et. Jeg ville tage min kæreste med i håb om at han muligvis fik større forståelse for hvorfor jeg virkelig gerne vil leve et liv uden sukker.

    2. Jeg tjekker bloggen dagligt og følger den også på facebook.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Jeg har længe klikket forbi din blog næsten dagligt, men nu har jeg endelige fået taget mig sammen til at følge den via bloglovin:)

    Hvis jeg vandt, ville jeg tage p-tærter med, da blandingen af chokolade, fransk nougat og peanuts bare er det bedste! mmmmm 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    1. Jeg ville medbringe en pose blandt-selv-slik, fyldt med skumbananer, romkugler og andre lækre sager som indeholder chokolade. Det er helt klart min last! Jeg prøver virkelig at skære ned på slik og sukker generelt, med det kunne være fedt, med nogle redskaber og opskrifter som kunne hjælpe. Jeg ville helt sikkert tage min veninde Ane med, da vi begge er utrolig madglade og tit afprøver nye opskrifter sammen.

    2. Jeg følger bloggen på Facebook

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Caroline Birksted

    1. Jeg ville tage Johan Bülows chokoladeovertrukne lakridser med, eller noget helt almindeligt lakrids. Jeg ville hive min dejlige veninde med, som elsker alt “sundt sødt”.

    2. Jeg følger din blog via Bloglovin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg skal helt klart have flødekarameller med. Mmm, lækre, bløde, fede flødekarameller. Smelter på tungen …
    Og så min kæreste, som er den største skeptiker over for “sundhed” i den bredeste betydning. Så lidt ekspertise ville sikkert gøre ham godt i stedet for opdragende kæreste (mig).

    Jeg følger bloggen dagligt via bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Andersen

    1. Jeg ville uden tvivl tage forbi den nærmeste chokolade butik og købe nougat, marzipan og måske en p-tærte 😉

    2. Jeg følger din blog via Bloglovin – and I’m loving it 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg falder alt for tit i sulkerfælden, så det ville være så fedt at komme til det kursus 🙂

    1. Jeg ville uden tvivl tage nogle saltkarameller med som jeg netop har købt med hjem fra Paris. Jeg elsker flødekarameller, og disse med salt er alt for lækre (og uden alle mulige tilsætningsstoffer) 🙂

    2. Hvis jeg bliver den heldige udvalgte, vil jeg invitere min mor med, fordi hun også har rigtig svært ved at modstå søde fristelser, og altid bliver ked af det bagefter.

    Kh Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg vil tage flødekarameller med. Mmm, lækre, bløde, fede flødekarameller, som smelter på tungen.
    Og så min kæreste som er stor skeptiker over for “sundhed” i den bredeste betydning. Så lidt ekspertise vil sikkert gøre ham godt frem for opdragende kæreste …

    Jeg følger bloggen dagligt via bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • susanne zhall

    Tak for en inspirerende blog 🙂

    Jeg vil medbringe Marabou appelsin krokant.. Mmmm 🙂
    Jeg vil invitere min mor, i håb om at vi begge sejre over de “forbudte” lækkerier i fremtiden og finder nogle sundere alternativer 🙂
    Har læst “Powerprinsesse” af Lone rasmussen – Den kan klart anbefales 🙂 Og det virker til ham Umahro kan nogle tricks i køkkenet, så det ville være super spændende, at komme til fordrag med dem. Bogen ser iøvrigt spændende og indbydende ud.

    Venlig hilsen Susanne Zhall

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • susanne zhall

    Og har har dig under mine fortrukne på computeren… Det er måden jeg følger dig på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine v

    Helt klart chokolade, nok en snickers. Følger dig på bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    1) HvilkeN? Nærmere hvilke! Islandske perlur, lakrids-nappar fra Haribo, chokofanter, m&ms med peanuts, Marabou med daim, Riesen karameller, mint-kugler og den gode vingummi, jeg kun kan få hos min blandselv-mand (og som altid medfører at jeg kommer til at blande en pose med alt muligt godt.. æhrm, alt muligt skidt.) Og Irmas hvide chokolade med lakrids! Og en god snasket, hjemmebagt brownie. Og og og… Jeg er en sukkergris!
    Jeg ville tage min mor med. Hun har i løbet af 2012 tabt en 10-15 kg og bragt sit kolesteroltal ned, men hun deler min søde tand (selvom hun har mere rygrad end jeg har).

    2) Jeg følger bloggen via bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville tage en plade mørk chokoloko, min. 70 %, i den ene hånd og min bedste træningsveninde i den anden. Vi bruger så meget af vores tid på at snakke mad, lækker, sund mad; mad, der gør os lykkelige og smukke. Vi er begge gamle spiseforstyrrede og har taget én vigtig lektie med videre i livet: vi vil have det godt! Jeg spiser personligt ikke slik eller brød/ris/pasta mm. længere, men har skruet godt op for de sunde fedtstoffer. Jeg har en hormonel ubalance, der har sat stop i min cyklus, og den forsøger jeg så at rette op på gennem min kost. Lone og Umahros verden er derfor ikke ny for mig, men jeg har altid drømt om at opleve dem “live”.

    Jeg følger bloggen via Bloglovin’.

    Mange hilsner, Katrine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville tage toblerone med… Mmm. Er alt for glad for slik og kage og har svært ved at skære det ned/fra. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min veninde Lisbeth med.

    Følger med via Facebook.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg ville tage chokolade med nødder med og min veninde som også er ret så glad for søde sager! Jeg følger bloggen via bloglovin. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Uhh, jeg ville tage Kinder maxi og min søde veninde med.
    Og bloggen, den bliver læst med bloglovin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Hej. Uhh – et lækkert arrangement.
    Jeg ville tage KitKat med – er frygtelig forfalden til dem. Og så ville jeg invitere min datter på 18 med – hun har Umahros kogebog “Køkkenrevolution for hele familien” – er helt vild med den, så at møde ham for real ville være stort. Bloggen ligger i mine bogmærker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det lyder lige som noget for mig!
    Hvis jeg skulle være usund, ville jeg nok tage noget chokolade med – eller en god omgang blandet slik. Hvis man skal holde den sunde linje i stedet, ville jeg enten vælge æblebåde med kanel eller ristede mandler og tørrede abrikoser, som er mit go-to-sødt for tiden 🙂
    Jeg følger bloggen via Bloglovin’ 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • sophia visnek

      Jeg ville helt klart tage en bounty med og invitere min søster med, fordi hun lige nu forsøger at lægge sine usunde vaner væk og gå til sundere alternativer 🙂

      Bloggen ligger som et bogmærke øverst på min skærm 🙂 så derfor bliver den fulgt med i stort set hver dag 🙂 hvor jeg får masser af ideer til min hverdag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ups, jeg glemte at skrive, hvem jeg vil tage med. Det ville blive min veninde, som p.t. er på en allergikur, hvilket vil sige, at hun stort set ikke må spise noget 😉 Jeg er sikker på, at hun også vil synes det er spændende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, min veninde har faktisk fødselsdag – se selv her http://snullemor.blogspot.dk/2012/09/tillykke.html
    …jeg vil tage min datter med..og mørk chokolade eller mandler med hvid chokolade og lakrids ; )

    : )

    Bloglovin’

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria hilstrøm

    Jeg ville helt sikkert tage en plade marabou mælke chokolade med. Det er helt klart min største synd! Min veninde sandra er ligeså sukker afhængig som jeg så hun ville blive mega glad for at komme med. Jeg følger bloggen her, på facebook og på instagram <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Hansen

    Hejsa

    uuhh det ville være perfekt med noget inspiration til mig og min samarbejdspartner. Vi er ved at starte et konsulent firma bestående på ernæring og træning. ALT hjælp vil være en kæmpe hjælp. Derfor ville jeg tag min samarbejdspartner frederik med og jeg ville helt sikkert tag chokolade/lakrids kugler med.

    HÅBER HÅBER
    Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

    Jeg ville tage en kæmpe bøtte Johan Bülow lakrids med – nr 5 – og min sukkersøde kæreste. Følger med på bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elin

    1. Jeg ville tage chokolade med (og faktisk også light-sodavand – kan det kategoriseres som slik?) Det er min aller-største last, men desværre ikke den eneste. Vingummi er også en værre en.

    2. Jeg ville tage min kæreste med, da vi er de største syndere sammen, når der skal hygges til en film el. lign.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iris

    Jeg ville tage en plade Marabou med mint med! Den er sååååå lækker, og kan ikke købes i Danmark. Derfor synes jeg jo godt jeg kan tillade mig at købe 5-6 pakker når jeg en gang i mellem kommer over grænsen, for hey – de kan jo holde til det næste års tid. Alt for ofte ryger de dog på den første uge, og så sidder jeg der med dårlig samvittighed…
    Jeg ville tage min dejlige mor med. Vi synes begge at kost og ernæring er vældig spændende, men vi kunne godt bruge lidt hjælp til at holde os fra de søde sager!
    Jeg følger din blog på facebook 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville tage mine højtelskede chokoladeskilpadder med.

    Og følger blogen på Bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, og nå ja; jeg ville tage min veninde med, fordi vi begge to er begyndt at interessere os for netop at skære noget af det søde og usunde væk og ersatte det med noget bedre. Jeg ved hun ville elske sådan et arrangement som det her. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Jeg ville helt sikkert tage en chokoladebar med, da det altid er så fristende at tage en med, når man står i køen i supermarkedet!
    Jeg vil tage min kæreste med, da det altid er dejligt at kunne bakke hinanden op, så vi kan holde os fra de søde sager sammen.
    Jeg følger jer på Facebook. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie D

    Jeg tjekker bloggen dagligt for en ny sund opskrift og nyder at du deler dine gode, men hårde erfaringer mht vægttab og skjulte kalorier..

    Min gode ven marcipan med saltlakrids og paletti ville få følge af mig og min filmveninde. Det er altid der det går galt med den slik (gulerødder larmer så forfærdeligt når man ser film)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agnete

    1. Jeg skal virkelig stoppe med at spise sukker, men det er bare svært. Jeg lider meget af eksem og sukker gør det bestemt ikke bedre. Jeg ville tage min søster med og en chokoladebar. Nok Snickers eller Kinder Bueno.

    2. Bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia Boan Sørensen

    Jeg ville tage en bakke toffifee med og cashewnødder med hvid chokolade rundt om som side-snack 😉 hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Åhhh, jeg ville tage den dumlebar med, som jeg har fået min kæreste til at gemme et sted! Og så må han hellere også komme med! Jeg startede på nul sukker i mandags, og først i dag har jeg haft cravings – og for pokker det har været slemt! Need help!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Ej, så glemte jeg at skrive, hvor jeg følger med, pinligt! Er fast læser på Bloglovin’!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Jensen

    1) jeg er total sucker for chokolade. Så meget at jeg en gang imellem kværner en hel plade helt alene. Jeg kan ganske enkelt ikke styre trangen når først den melder sig.
    Hvis jeg bliver den heldige vil jeg invitere min kære søster med da jeg ved at hun har samme problem som mig – måske en familie svaghed?
    2) jeg følger både denne blog på bloglovin og facebook – og jeg elsker den! 🙂

    Frøken Jensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frøken Jensen

      Hovsa, så det er selvfølgelig chokolade jeg vil tage med hvis jeg vinder 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Sofie B.

    Jeg er for nyligt begyndt at følge bloggen over facebook.
    Jeg ville helt sikkert tage enten chokolade eller salt lakrids med. Disse to er mine største laster, og i perioder lever jeg ikke af andet.
    Jeg ville nok tage min kæreste med, da han skal være min støtte i hverdagen, så jeg ikke falder i. (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise B.

    Jeg følger dig på bloglovin 🙂

    Hm.. Jeg ville tage Johan Bulow lakrids/chokolade-kugler med! Uh, de er SÅ gode, og jeg har lige fået 3 bægre i værtindegave. De skulle med sikkerhed med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville nok tage en kæmpepose engelsk vingummi med.
    Min mand skulle inviteres med, så vi har samme referenceramme for det sunde guf.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov – jeg følger dig via Bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg vil tage chokolade med! Sandsynligvis en mars bar. Måske vil jeg tage en en pose bland-selv-slik, bare for at finde ud af, om om nogen som helst ved hvad der er i sådan en omgang?!
    “Center” chokolade er også blandt favoritterne- godt det er fredag idag! 😉

    Jeg kigger tit forbi bloggen, men er først for nylig begyndt at følge bloggen på fb.
    Min bror vil være den helt rigtige at tage med- han støtter mig altid, og især når jeg får ædeflip i sukkerrige sager. Det kunne være utrolig lærerigt at gøre sammen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie

    Jeg ville tage skumbananer med – min allerstørste og kunstigste last ! Under armen ville jeg også tage min veninde der har læst sundhed og ernæring. Jeg følger i øvrigt med via. bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie

    Jeg ville tage skumbananer med og min veninde som læser sundhed og ernæring. Jeg følger med via Bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil tage p-tærter med. Mmmmm…. Jeg ville tage min svigerinde med, hun har samme “sygdom” som mig.
    Jeg følger via bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Jeg vill uden tvivl tage en pose chocofanter med – absolut yndlings slik.

    Derudover ville jeg hive min skønne veninde med, hun går igennem en svær tid, så en hyggeaften ude ville være så dejligt.

    Jeg følger på Facebook.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • winnie

    Jeg vil tage Peter Beier Chokolade + en dåse Bulow lakris MMmmmmm!
    – absolut det bedste! + Laura som som har samme favoritter som mig.
    Jeg følger med på Bloggers Delight.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Faarup

    Super konkurrence. Er vist selv det man kalder for slik afhængig og har været det lige så længe jeg kan huske.

    Jeg ville tage Daim bar med, da jeg simpelthen aldrig kan få nok af det og så ville jeg tage min veninde Sofie med, da hun også er slikafhængig som jeg selv og har svært ved at bryde ud af “afhængigheden”

    Jeg følger dig på Bloglovin’

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariah

    Jeg ville tage en blanding af mandler, mørk chokolade og rosiner med – eller bare gå all in med en masse hvid chokolade og vingummier. Min mor skal med til arrangementet da hendes store svaghed er lakridser!

    Følger bloggen på Bloglovin’ og facebook

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christie

    Jeg ville tage en pose vampyrer/flagermus med – lakrids og vingummi i én, det er bare lækkert. Derudover har jeg en svaghed for jelly beans.

    Jeg ville nok tage min mor med. Hun er ikke så stort et slikøre som mig, men hun ville helt sikkert hjælpe mig med at holde mig på måtten efter sådan et foredrag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høstfest i byen med masser af danske æbler