Lidt om hype og dagens morgenmad

Høstfest i byen med masser af danske æbler

Det er lidt kort varsel, men jeg vil rigtigt gerne støtte op om dette event, som afholdes i dag onsdag d. 19 på Sankt Hans Torv på Nørrebro mellem 14-17. Eleverne fra Suhrs Madakademi ønsker at hylde det danske æble og inspirere til, at vi gør det til en større del af vores kost.

Hele eventets formål er at inspirere danskerne til at udnytte den frugt vi alle kan dyrke i vores baghave, og lade det være en større del af vores kost – fremfor den udenlandsk importerede snack, som æblet efterhånden er blevet nedgraderet til. Eventet kommer til at bestå af en række madboder, hvor der vil blive serveret retter baseret på elevernes fortolkning af det danske æbles potentiale.

Har du en favorit æblesort? Vælger du efter smag, størrelse eller udseende og kigger du på hvor æblet kommer fra? 

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

4 kommentarer

  • Jeg elsker danske æbler og ville ønske at jeg havde mit eget æbletræ, det skulle være et discovery æbletræ, for det er mit all time favorite æble, pink og gul uden på og lyserrødt og hvidt inden i, sprødt og den perfekte balance melem surt og sødt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes eventet er et rigtigt godt initiativ – desværre bor jeg bare i Jylland, så det er lige langt nok at til til København for at se på æbler 🙂

    Jeg vælger æbler efter udseendet og deres konsistens – de skal helst være helt sprøde, hårde og saftige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vælger altid æbler efter om de ser gode, saftige og sprøde ud 🙂 Jeg køber som regel danske, hvis de ser gode ud, men om sommeren bliver det desværre mest til de udenlandske, da det jo kun er sæson for danske æbler om efteråret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nååå… Det var dét, der skete. Det så ret hyggeligt ud, men jeg havde desværre ikke tid til at stoppe og hygge med

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om hype og dagens morgenmad