2 x morgenmad med jordbær

Hjemme hos mig – foråret er her

Indtil videre har det godt nok ikke været det mest overbevisende forår hernede sydpå. Men jeg fandt syrener på gåturen forleden, så det kan ikke benægtes, at foråret er i fuld flor. De minder mig om dejlige forårsdage i det danske, så jeg går gladeligt en omvej for at tage en snuser.

Det er klart min yndlings årstid – elsker når dagene bliver længere, alt bliver grønt og frodigt igen. Jeg spammer jer derfor lige med lidt stemningsbilleder af alt det grønne – Citatet nederst skulle være af Leonardo da Vinci og hænger på væggen hos min tandlæge (som jeg også lige var en tur forbi i sidste uge – argh!  ) ¨Detaljerne skaber perfektion og perfektion er ikke en detalje¨ – Ikke fordi jeg hylder perfektion som et mål i sig selv, men en god reminder på at alle de små ting, som vi går og bruger vores energi på, skaber det samlede billede. Dette gælder også for kosten og motionen – Start i det små og byg det op derfra.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

3 kommentarer

  • Hvor ER der smukt! Tænk at syrenerne allerede er så ‘modne’ Her er de stadig små lilla knopper der venter på mere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrin

    hej 🙂 ville lige hilse og sige at jeg syns rigtig godt om din blog 🙂 ellers har jeg et spørgsmål. jeg har lagt mærke til at du ofte kommer lidt vaniljesukker i din kvark og jeg ville lige spørge om det er usundt? jeg kommer nemlig altid en 1/4 tsk vaniljesukker i min ymer. syns du jeg skal stoppe med det eller tæller det kun de 3 kalorier ekstra og så er den ikke længere? 🙂

    vh
    katrin

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Tak skal du have Katrin – Hvis du ellrs får en morgenmad med en god balance mellem fedt, protein og kulhydrat – så mener jeg ikke det gør det store forskel med så lidt vanillesukker hverken ud fra et sundheds eller kaloriehensyn- Jeg foretrækker selv vanillepulver – men det er ikke altid jeg kan få fat i det her nede – Jeg ved dog at Urtekram fører pulver som forhandles bla.hos Brugsen, Irma og Kvickly.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 x morgenmad med jordbær