Ugen der gik i 7 salater
Denne årstid er altså lidt svær, for efterårets høst er ved at være lidt halv-kedelig. Vi skal bare en måneds tid længere frem, så begynder udvalget at blive en hel del større. – Glæder I jer også?
I alle ugens salater her prøver jeg at kombinere det lidt grovere som blomkål, rødløg, rødkål, røde/almindelige gulerødder, bladbeder og rødbeder med det lidt lettere som rucola, bredbladet persille, hovedsalat og tomater. Altid med noget protein og fedt til – her i form af linser, bønner, æggekage, hytteost, røget laks, laksedeller, mandler, olivenolie og kvarkdressing.
Husk skriv endelig i kommentarfeltet, hvis der spørgsmål – jeg svarer altid gerne!
1. Fint snittet rødkål og blomkål på mandolinjern blandet med rucola med dressing af 50 g mager kvark, 8 g hvid balsamico-eddike, urtesalt, 10 g let mayonnaise og 3 g dijonsennep og salatdrys
2. Frittata med salat af revet blomkål, kogte blandede bønner, rucola, olivenolie og hvid balsamico.
3. Salat af kogte linser – dressing af mørk balsamico, citron og lidt olivenolie – masser af hakket bredbladet persille og rødløg. To slags tomater hvoraf den ene slags er halverede og har været en lille tur i ovnen på bagepapir drysset med urtesalt og timian.
4. Coleslaw af revet blomkål og gulerødder som denne her – spist med røget laks, kapers og et stykke hvidløgsbrød.
5. Bladbeder tilberedt på den italienske måde , blandet råkost med hvid balsamico og olivenolie – Kogte rødbeder og masser af hytteost.
6. Restemad 😉 af linsesalat, frittata, kogte rødbeder vendt i mager græsk yoghurt, urtesalt og dijon sennep. Laksefrikadeller – kommer snart på bloggen – stay tuned.
7. Blandet salat af røde og almindelige gulerødder, rucola og hovedsalat.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Kunne vildt godt tænke mig noget opskrift eller lign. på den øverste salat, den med linser og den med laksen 🙂 Ser vildt lækkert ud