Kylling på 3 måder

Wrap under 400 kalorier

Hvad kalder I dem mon: tortillas, wraps, madpandekager? Hernede er det ¨piadina¨- originalopskriften indeholder svinefedt, men kan heldigvis også findes med olivenolie i stedet. Overrasket blev jeg dog over at finde ud af, hvor kalorietætte alle versionerne er – de ser jo sådan lidt kedelige og uskyldigt tørre ud. Hvis man prøver at holde øje med kalorierne og gerne vil være mæt, stiller det derfor rimeligt store krav til fyldet.

Jeg lavede mit fyld af 90 g revet blomkål blandet med 6 g let mayonnaise og 60 g mager kvarksalt, citronsaft og lidt hakket bredbladet persille50 g fintsnittet peberfrugt til 90 g lun tortilla wrap og 20 g oliven. Samlet kalorieindhold på på 392 kalorier fordelt på 27% fedt, 17% protein og 56% kulhydrat.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

8 kommentarer

  • Ser virkelig lækkert ud!
    – Skal helt sikkert også til at eksperimentere med disse wraps til madpakken 🙂

    http://www.itsmypassions.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var dog en fantastisk måde at spise blomkål på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Det smager så godt – blomkålen bliver mildere i smagen, når den rives synes jeg -Kan også bruges som salat, men er også tilpas ¨ snasket¨ som fyld her

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw.. Det ser nemt og lækkert ud! Perfekt til den travle hverdag, det skal prøves i aften:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Fik du mon prøvet det? Det er nemlig nemt og godt

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jep:) Den blev afprøvet, dog med hytteost, da der var lidt rester i køleskabet. (Samt jeg er laktoseintolerant og ikke prøvet kvark endnu, meeen tror ikke der er den store forskel) Det smagte lækkert og jeg var jo ikke overmæt, som jeg ellers altid er!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Hej igen Helle – Lyder godt – kan du godt tåle hytteost når du er laktoseintolerant?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg kan tåle det i mindre mængder. Men generelt forsøger jeg mig frem med alle surmælks produkter, der hvor det virkelig går galt, det er ved ren indtagelse af mælk. Jeg vil ikke undvære det gode ostebord fx, så det spiser jeg også. Men jeg har nu undgået laktose (direkte mælk) i 1 år og det har ændret mit liv.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling på 3 måder