Dagens grove salater
Salaterne bliver lidt grovere herjemme som sæsonen ændrer sig og det bliver koldere ude. Her har jeg fået en coleslaw med hvidkål, blomkål, fennikel og gulerod – lavet på mandolinjernet (I siger til, når I ikke gider at høre om det mere ikk? 😉 ) en dressing af græsk yoghurt, sennep, vineddike og urtesalt. Salat nummer to er lavet med kogte bønner, perlebyg, frisk koriander og avocado – en smule olivenolie og masser af citron. Begge salater har desuden fået et drys chiliflager, men det kan udelades.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Hej Lise
Tak for en god blog! Jeg elsker at kigge med og hygge mig med dine fine opskrifter og dejlige sydlandske stemningsbilleder 🙂 Salaten her med perlebyg ser virkeligt lækker ud, og jeg vil helt klart prøve den af i den nærmeste fremtid!
/Luise
http://sesamsesam.tumblr.com/ (Jeg har selv lige givet mig i kast med en madblog – håber, at du har lyst til at kigge forbi 🙂