Kalkun med safranris

Dagens grove salater

Salaterne bliver lidt grovere herjemme som sæsonen ændrer sig og det bliver koldere ude. Her har jeg fået en coleslaw med hvidkål, blomkål, fennikel og gulerod – lavet på mandolinjernet (I siger til, når I ikke gider at høre om det mere ikk? 😉 ) en dressing af græsk yoghurt, sennep, vineddike og urtesalt. Salat nummer to er lavet med kogte bønner, perlebyg, frisk koriander og avocado – en smule olivenolie og masser af citron. Begge salater har desuden fået et drys chiliflager, men det kan udelades.

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

9 kommentarer

  • Hej Lise
    Tak for en god blog! Jeg elsker at kigge med og hygge mig med dine fine opskrifter og dejlige sydlandske stemningsbilleder 🙂 Salaten her med perlebyg ser virkeligt lækker ud, og jeg vil helt klart prøve den af i den nærmeste fremtid!
    /Luise
    http://sesamsesam.tumblr.com/ (Jeg har selv lige givet mig i kast med en madblog – håber, at du har lyst til at kigge forbi 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Hej Luise – Dejligt at høre – sikke en lækker blog du har startet – Flotte flotte billeder – husk at sætte en kontaktadresse på, så man kan få fat i dag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for rådet! Kontaktadressen er kommet på nu! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Åh altså – ville ønske jeg havde liiiidt mere tid – bare et par timer mere hver dag 😉 for så ville jeg også give mig i kast med lækre sunde salater til frokost istedet for en hurtig klapper med ost. Det ville sikkert også være meget bedre og sundere for mig midt i eksamensperioden 🙂 😉

    Hov, hvor kommer mandolin-tingen fra? Har jeg misset noget? 😉

    KRAM 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Orv Anne kan du have misset mandolinjernet – jeg synes ellers jeg har ævlet en del om det. Det er bare nemt at bruge og hurtigt at vaske op – så det tager nærmest lige så kort tid at lave en gang salat som at smøre en ostemad 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som nogle lækre alternativer, specielt nu i juletid når alt mest er kød og fisk og brunt og ikke så friskt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Ja så får man særligt lyst til det grønne

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • conny

    Bare til orientering: chiliflager kan IKKE udelades 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Hahaha nej det synes jeg jo egentligt heller ikke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalkun med safranris