To stk salat med broccoli
Synes du også, at stilken på broccoli er en kedelig fætter, så er der råd her. For jeg har endelig fundet en god måde at bruge den på – Det er spild at smide den ud, men omvendt ikke det lækreste at tygge på. Her har jeg dampet broccolien i buketter sammen med stilken, som jeg har skåret i stykker på ca 5 cm. Buketterne blev brugt til den første salat på billedet med en dressing som denne og drysset med ristede sesamfrø.
Til den anden salat brugte jeg et mandolinjern. Stilken blev skåret i fine tynde skiver og lagt i et fad – pres citron og evt lidt olivenolie over. Jeg dryssede også med chiliflager, oliven og lidt høvlet parmesan. Det smager helt utroligt godt – hvis jeg selv skal sige det 🙂 Har I mon andre gode tips og måder til at reducere madspild på?
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Hehe jeg synes nu at stilken er det bedste på broccolien.. 🙂 Begge salater ser dog lækre ud!!