Lidt lettere banankage

Salat af bønner, avocado og koriander

Velkommen til de nye læsere – jeg kan se, at der har været en vældig trafik her på bloggen, da Sara fra youblushblog har været så sød at give mig en rigtig fin anbefaling på sin blog – I kender den helt sikkert allerede, men hvis ikke, så sving forbi til mave-bootcamp-tema i denne måned ;O) og masser af inspiration indenfor skønhed og træning

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle de ¨gamle¨ læsere, at jeg sætter rigtigt meget pris på de kommentarer I lægger – og til de ¨nye¨ spørg endelig løs eller kom med input i kommentarfeltet. Når det så er sagt, så har jeg ikke rigtigt meget computertid de næste par dage – så bær over med mig et par dage og jeg er tilbage på pinden igen snarest.

Og hov…. ikke at glemme ¨dagens¨ frokost, som bestod af salat af blandede bønner – jeg koger altid lidt ekstra når jeg laver chili og putter i fryseren – Her 100g bønner blandet med hakkede tomater, 70g avocado, koriander, lidt hvidløg, citronsaft og masser af urtesalt. Spist med 60g græsk yoghurt 0,2% og 50g gulerodsbolle (se opskrift her) Lander sammenlagt lige under 400 kalorier og en fordeling på 30% fedt, 20% protein og 50% kulhydrat 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

7 kommentarer

  • Ååååh! Avocado er bare noget af det bedste, jeg ved ! :)Nesta, http://neonstars.blogspot.com_

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise :)Sikke en skøn anmeldelse :)Sikke en dejlig salat, den vil jeg lige skrive mig bag øret.De bedste hilsner fraAnitaPS. Giveaway på min blog – Klik her

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette H. Andersen

    Jeg er helt vild med din blog, den er så inspirerende.Er dine kidney bønner fra dåse eller pose, hvor de jo skal ligge i vand natten over?Jeg har nemlig nogle kidney bønner og kikærter på pose, og de bliver så hårde, selvom de ligger i vand natten over, og bliver kogt i 45-60 min.Nogle gode råd?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • har først lært din blog at kende idag, men hold op hvor den kommer på det rette tidspunkt, da jeg lige har fået en fast mad-dag – det her bliver min redning, tak!!xoxo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasandra

    Hvordan regner du kcal. så præcist ud, samt fedt/protein/kulhydrat-fordelingen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nesta – jeg elsker ogsaa avocado !Jeanette – Tusinde tak for rosen – Jeg bruger toerrede boenner som ligger i bloed natten over og saa koges i 1 time. De skal ligge i masser af vand – altsaa ikke bare lige daekkes – Jeg putter mine i en stor gryde ofte for at de rigtigt kan suge vandet – jeg hoert at lidt natron i vandet skulle hjaelpe ellers proev evt at skifte maerke.Storm – Det lyder godt – er det hele familien du laver mad til ?Kasandra – jeg bruger madlog.dk eller madital.dk til mine beregninger – madital.dk er gratis hvor imod madlog.dk koster 99 for 3 maaneder, men er det vaerd for den er langt nemmere at bruge og mere overskuelig)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov Anita – ja rigtig fin anbefaling – det er jeg rigtigt glad for.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt lettere banankage