8 kommentarer
-
Siden ·
-
Saa kan vi bytte lige over for lidt ramsloeg pesto ;O) Bollerne er oeko-boller fra Aldi Suisse – men de er aabenbart ikke en del af sortiment i DK – jeg mener dog der var en anden laeser der havde fundet et fint alternativ, men det er maaske Finns's?.
Siden · -
Lækker forårs frokostret. Tak for inspirationen :)HilsenErikKøbenhavn spisestederhttp://www.københavnspisesteder.dk/
Siden · -
Hej Lise :)Sikke en skøn frokost. Jeg sidder her med en mund, der løber helt i vand :)Jeg skal vist lige opdateres i din blog her efter, at jeg er kommet hjem fra påskeferie :)De bedste hilsner fraAnitaLiv og Mad
Siden · -
Hvor ser det bare lækkert ud!! Det skal helt sikkert afprøves til frokost en dag. Er det kapers du har drysset over?
Siden · -
Tak Anne, Anita og Erik – Ja det er kapers jeg har puttet paa – jeg synes deres syrlige msag gaar rigtigt godt til laks.
Siden · -
¨smag¨ skulle der selvfoelgelig staa!!
Siden · -
Ååååh den ret skal jeg helt klart afprøve ! Laks og dressing smager så godt !!Nesta, http://neonstars.blogspot.com_
Siden ·
Åh, det er bare lige en frokost for mig 🙂 Jeg bruger også enten græsk eller skyr til at sænke fedtprocenten. Er det sådan en øko-bolle fra Finn's du har brugt?