6 kommentarer
-
Siden ·
-
Jeg elsker koldskål – og nu må det da snart være på tide, jeg får lavet årets første portion! Jeg har ikke prøvet med skyr, men det lyder lækkert – tak for tippet 🙂
Siden · -
Malou -dejligt med input – den var saa flot den lyseroede koldskaal du lavede for nylig.Piskeris – Ja det er da paa tide ;O) Koldskaal er jo rigtigt dansk sommermad og jeg troede I havde haft sommer her i paasken?
Siden · -
Sandt nok – men jeg er slet ikke færdig med at spise forårsretter endnu, så koldskålen får lov til at vente lidt endnu 😀
Siden · -
Piskeris – jeg ved heller ikke om jeg synes om, naar aarstiderne gaar ¨for hurtigt¨ og man ikke faar lov til at nyde det hele springer ud og de nye raavarer.
Siden · -
Uuuhm, det ser lækkert ud! Jeg er pt. i gang med 'projekt-stram op', og så er det jo godt, at koldskål kan laves på en let og sund måde 🙂
Siden ·
Jeg foretrækker helt klart at bruge skyr. Det giver både en god syrlighed og fylde. Ristede havregryn er også dejligt knas til 🙂