12 kommentarer
-
Siden ·
-
Sikke mange lækre opskrifter du har samlet sammen – jeg er hoppet med som fast læser. Glæder mig til flere (:- Anne
Siden · -
Ved du om den er frysevenlig?
Siden · -
Den kan godt fryses – men bliver lidt mere fugtig synes jeg. Saa skal den evt lige lidt i ovnen foerst eller steges i skiver paa panden bagefter.
Siden · -
Hej LiseTror du evt. man kan erstatte knoldsellerien i veggestegen med noget andet, evt. hvidkål? Jeg har ikke set meget knoldselleri på det seneste, nemlig :)Kira
Siden · -
Hej Kira – Hvidkaal tror jeg ikke ville fungere saa godt, jeg ville proeve med med en blanding af revet squash, guleroedder og kartofler?
Siden · -
Hej igen Lise. Jeg fandt en knoldselleri, og prøvede at lave veggestegen, men det gik ganske galt! Efter en time og tyve minutter i ovnen var den stadig ikke den mindste smule fast. Den havde konsisten som en grød. Skulle jeg evt. have hældt væsken fra grøntsagerne, efter de var kogt? Eller skal de koges uden låg, så vandet fordamper? Jeg er altså fast besluttet på at lave den ordenligt – den ser so god ud! 🙂
Siden · -
Hej igen Kira – det er da for ærgeligt, når du nu endelig havde fundet sellerien. Huskede du de 2 dl rasp? Jeg dobbelt-checker med mit manuelle opskriftshæfte om der er noget, jeg har glemt at skrive.
Siden · -
Hej Kira nu har jeg dobbelchecket med den manuelle opskrift og forhørt mig hos andre i familien der også laver den – og vi/de har aldrig oplevet at den blev grødagtig – måske mere som postej når den er varm men skærefast når den er afkølet. Vi lægger låg på når grønsagerne koger først – raspen skulle gerne opsuge den ekstra væde.
Siden · -
Hej igen Lise, og tak for svar! Jeg huskede raspen, men undlog dog mandler. Jeg må prøve igen en dag. Det skal virker 🙂
Siden · -
[…] besluttede mig for at afprøve opskriften på “Veggesteg” (grøntsagssteg) fra Det Skal Smage af Noget. For sjov skyld undersøgte jeg hvor mange kalorier opskriften på veggesteg lød på (hjemmesiden […]
Siden ·
Hej Lise :)Uhh, jeg glæder mig til vegetaropskrifter. Det er jo lige noget for mig :)Jeg har aldrig prøvet veggepostej før.De bedste hilsner fraAnitaLiv og Mad