Det der protein…
Typisk! Nu havde jeg lige skriblet om, at kvark/fromage frais altid var en del af min morgenmad, hvor efter jeg ¨falder¨ over sojaflager. Det er faktisk et helt fint alternativ/variation, som indeholder masser af protein. Smagen er måske eneste minus – den er en anelse kedelig – men med frugt eller baer som tilbehør synes jeg det blev helt godt. De indeholder også en del fedt, så jeg har ikke mandler/nødder eller kerner på banen denne gang. Laes evt her lidt mere om protein.
Morgenmaden bestod af 25g sojaflager, 145g aeble og 30g hindbaer/brombaer som lander med et kalorieindhold på 204 – og en fordeling på 29% fedt, 22% protein og 49% kulhydrat. Du kan sagtens putte lidt maelk eller juice på, hvis du synes det er for tørt at spise uden.
Genialt tip :)Jeg kan nemlig slet ikke tåle kvark/fromage frais i mængder, der er store nok til at jeg kan bruge det til morgenmad uden en anden proteinkilde! Love!