Havreboller

Linse-Bolognese

250 g grønne linser koges med en bouillonterning – I mens laves tomatsaucen af fint hakkede løg og 2 fed hvidløg steges i en tsk olivenolie (plus hvad du måtte have af grønsager hakket fint) 1 liter tomatsauce fra flaske, (friske eller flåede tomater fra dåse kan også bruges), tomatkoncentrat, masser af oregano, salt og peber – Saucen simrer indtil linserne er klar – blandes sammen og simrer lidt mere. Jeg spiste det med 80 g fuldkornspasta, 10 g revet pecorino, persille og chiliflager og mere oregano = ca 350 kalorier og en god fordeling mellem protein, fedt og kulhydrat. Portionen er stor, men rester kan bruges til frokost eller i en lasagne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havreboller