Nu med etiketter og uden mus

Skal du med mig på skolebænken?



Et stort skridt er taget – jeg har besluttet mig for at melde mig til Umahros Sundhedsrådgiveruddannelse. På mange måder er det en erkendelse af, at det er kost og sundhed jeg brænder allermest for. Samtidig en konsekvens af, at jeg har haft svært ved at finde min plads og fodfæste på arbejdsmarkedet efter vi er kommet tilbage til Danmark. Mit sygdomsforløb og stressreaktioner har sørme heller ikke været nemme at samarbejde med. Til gengæld har det givet mig en masse erfaringer og indsigter, som jeg håber vil kunne hjælpe andre på sigt.

Jeg glæder mig til at få lappet de huller jeg har i min viden, til at få konkrete værktøj til at rådgive andre og til at nørde omkring kost, stress, søvn, motion og livskvalitet. Uddannelsen varer 6 måneder og afsluttes med en eksamen i slutningen af august. Det bliver underligt at skulle tilbage på skolebænken igen, men også vildt spændende hvad dette nye skridt vil føre med sig. Jeg kommer til at holde jer updaterede her på bloggen om hele forløbet, så bare stil spørgsmål hvis der er noget du vil vide mere om.

Brænder du også for at tage dette skridt, så skulle der efter sigende være et par pladser tilbage på holdet. Du kan få mere information her

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med etiketter og uden mus