Plantebaseret smørrebrød
I ugen der gik, har jeg leget lidt med rester på min frokost. Jeg er glad for smag, mæthed og fibre i rugbrød, så det står den ofte på. Det er jo ikke, i sig selv, så særligt opfindsomt, men det er lidt mere udfordrende, hvis man gerne vil have det grønt på brødet. Lige her er det så, at rester fra aftenen før kommer ind i billedet og samtidig forhindrer for meget madspild. Selv små rester kan komme til sin ret, spicet lidt op med friskt grønt, krydderurter og krydderier.
Her har jeg fået øverste billede: dhal med skiver avocado, fintsnittet fennikel, et drys røget ikke stærk paprika og en rest tomatsovs. Mad nr. 2 Vegansk pate fra Levevis med grønkål, fintsnittet champignon og syltede rødløg.
Nederste billede her stod den på en salat med broccoli og avocado toppet dagen efter med en tomatsovs og frisk oregano.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Ingen kommentarer endnu