Æblemuffins - Madbloggerudfordringen 2014

Kombucha i Danmark!

 

Kombucha i Danmark

Kombucha i Danmark

Se lige her hvad jeg har fundet – Jeg sad og surfede på Helsehelse.dk, som jeg har lavet et affiliate-samarbejde med og så tilfældigvis, at de blandt deres mange produkter solgte kombucha. Jeg har tidligere efterlyst drikken her på bloggen, så det kan nogle af jer muligvis huske. Til dem der ikke har hørt om det før, så er kombucha en drik lavet på gæret urtete som smager lækkert, slukker tørsten dejligt, er god for fordøjelsen og indeholder et minimum af kalorier.

Nu skal jeg have en ordre sendt afsted, så jeg kan tjekke om de smager som dem jeg har fået i Schweiz. Jeg skal nok lade jer høre resultatet ovre på bloggens Facebookside.

OG Så er der i øvrigt nogle indkøbere derude i detail og engroshandlen med drikkevarer, der skal til at vågne op for kombucha har klart potentiale til at blive stort – I hørte det her først 🙂

Kombucha versionen fra det øverste billede kan købes hos Helsehelse lige her  og udgaven fra nederste billede kan købes gennem dette link 

 

Kombucha i Danmark

Indlægget indeholder affiliatelinks – hvilket betyder, at jeg modtager en procentdel af et eventuelt køb. Jeg indsætter kun affiliatelinks som jeg kan stå inde for. Kontakt mig gerne enten i kommentarfeltet eller på mail, hvis du har brug for en uddybning af min anbefaling af et brand, produkt eller en webshop.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblemuffins - Madbloggerudfordringen 2014