2. Advent - Vind Rosendahl morgenmadssæt x 2

Årets bedste julegave

Så er julegaveræset over os, og der skal findes på. Du har garanteret en eller flere i familien, som har alt, og slet ikke ønsker sig noget. Eller som bare er udpræget svær at finde på noget til. Til dem har jeg hermed forslaget til den bedste gave man kan få nemlig en  ¨Lykkelig Slutning¨ fra det virkelige liv.

Det er ikke så tit, vi hører om lykkelige slutninger i dagspressen eller nyhederne, men de findes fordi dedikerede nødhjælpsorganisationer, som Læger uden Grænser, gør et kæmpe arbejde. Arbejdet er dog kun muligt gennem private donationer og det er oplagt her i julen at tænke lidt ud over den nære kreds.

Kig ind forbi Læger uden Grænsers webshop, hvor du kan se de små historier og bidrage til at redde liv rundt om i verden. Alle historierne er baseret på en virkelig oplevelse i felten fortalt af en udsendt fra Læger uden Grænser. Du kan vælge mellem flere forskellige historier og beløb. På den måde er der noget for enhver – og også til mandelgaven.

Læger Uden Grænser

 

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret – jeg vælger at støtte Læger uden Grænsers arbejde både her på bloggen og som frivillig, og håber I vil gøre det samme. 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Advent - Vind Rosendahl morgenmadssæt x 2