En måned i billeder

Sommerens bedste salat – intet mindre….

Denne lækre salat har jeg lavet i mange varianter sommeren over. Hovedingredienserne er revet spidskål, broccoli bagt i ovnen og ristede sesamfrø – Jeg er ret vild med spidskål, da det er mildere i smagen end andre kålvarianter og nemmere at fordøje (klart en fordel…) Flere gange har vi også fundet den røde spidskål, som er SÅ flot i farven. Kombineret med avocado i stedet for broccolien smager det også godt!

Jeg bruger til 4 personer : 300 g spidskål revet fint på mandolinjern – 300 g broccoli vendt i olivenolie og bagt på bagepair ca 25 minutter ved 180°c.

I mens rister du 3 spsk sesamfrø på panden – pas på de ikke brænder på – det går hurtigt lige pludselig!

Dressingen laves af  1 spsk øko-mayonnaise, 1 spsk olivenolie, 1 spsk citronsaft, 1 lille tsk dijonsennep, 3 spsk vand, smages til med urtesalt.

Serveres på et fad – Salaten egner sig som tilbehør til kylling eller fisk – Holder sig også fint til en madpakken næste dag eller spises til grovpitaer.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

  • Tanja Maria

    Haps, den salat ser lækker ud!
    Er også selv ret vild med spidskål – kålen kan jo nærmest bruges til alt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækker salat. Jeg er også vild med broccolisalat. Jeg plejer at blande broccolien med mayonaisedressingen og lade den trække i nogle timer. Så bliver broccolien rigtig blank og smuk grøn 🙂
    Mvh Kathe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned i billeder