Kan I huske blomkålspizzaen? Nu er den her med bonus tip!
Den meget ombloggede blomkålspizza havde sit højdepunkt i blogverden for et års tid siden, siden har jeg lavet den mange gange. Sidste gang smed jeg en god håndfuld hakkede krydderurter i (basilikum og bredbladet persille) og brugte den som madtærte til aftensmad og som ¨brød¨ til frokost dagen efter.
Jeg så et rigtigt godt tip, hvis du kæmper med at den er for svampet. Brug et ekstra stykke bagepapir til at vende den forsigtigt mod slutningen. Læg gerne en kommentar, hvis du ved, hvor jeg så det nævnt, så skriver jeg det på.
Du skal bruge:
et stort kogt blomkålshoved moset med et ¨kartoffelmosjern¨,
3 æg
100 g fromage frais
1 håndfuld revet ost
4 tsk psyllium HUSK loppefrøskaller
En håndfuld hakket bredbladet persille og basilikum
Salt og peber
Hele molevitten blandes i en stor skål og bredes ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Bages ved 180°C i ca 30 minutter – eller til den er gylden over det hele.
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Jeg har endnu ikke prøvet den, men selve opskriften har da mange ligheder med “proteinpasta” 🙂 Den opskrift har jeg tidligere prøvet at lave om til pizzabund, men den blev desværre ikke sprød, men smagte vanvittigt godt! 🙂