Magnum med jordbær
På en eller anden måde så synes jeg ikke rigtigt, at jeg har fået is, hvis det ¨kun¨ er en sodavandsis. Derfor måtte jeg straks afprøve denne version, som ældste-sønnen havde fundet på Nestlés applikation med desserter. Den er klart at foretrække fremfor en almindelig Magnum, man får virkelig dækket den søde tand men med færre kalorier.
Brug til 4 ispinde 400 g friske eller frosne jordbær (andre bær kan helt sikkert også bruges) som du maser i gennem en si – I opskriften koger du 8 spsk vand med 40 g sukker – Det vælger jeg at udelade eller udskifte med Stevia og tilsætter vandet direkte til de mosede bær. Hæld bærmassen i isforme og frys i mindst 5 timer – Tag de fire is ud af fryseren og pensl/smør/dyp med 100 g mørk chokolade* som du har varmet i et vandbad. Læg dem tilbage i fryseren på bagepapir i mindst 20 minutter.
En is indeholder således 175 kalorier fordelt på 40% fedt, 5% protein og 55% kulhydrat.
*) NB – Det er lidt mindre end originalopskriften og dermed lidt mindre end på billedet – bare så I ved det!
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Aah det var da en lækker ide! Mmmmm jeg kunne godt spise sådan een!
http://agoodiebag.blogspot.dk/