Roskilde Festival - Maden har fået et løft

Salat med skvalderkål og fiskefrikadeller

Har du smagt skvalderkål? Skvalderkål er en ret almindelig ukrudt, men kan snildt spises, hvis den har vokset et ¨ikke-forurenet sted¨. Jeg ved ikke, om smagen ligefrem er fantastisk, men sjovt synes jeg det er, at spise ukrudt fuld af krudt og gratis er det også. Her blev det til en tomatsalat med rødløg, olivenolie, urtesalt og hvid balsamicoeddike. Spist med fiskefrikadeller, hjemmelavet remoulade og nye kartofler – Så er det sommer i Danmark, så længe det varer!

Find opskrift på fiskefrikadeller, remoulade og kalorieberegning på linket lige her detskalsmageafnoget.dk/fiskefrikadeller

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

5 kommentarer

  • Sofie Kølbæk

    Hej hej!
    Jeg er stor fan af din blog og dine opskrifter, især fordi man får at vide hvor mange kalorier og proteiner der er i 🙂
    Jeg vil gerne spørge efter noget kalorielet fødselsdagsmad. Jeg får gæster til brunch, og så vil jeg jo også gerne have en lille kage til om aftnen.
    Jeg håber du vil hjælpe 🙂

    – Sofie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender god Skvalderkål…. ha ha jeg kan lave et måltid til 50, med det der vokser i min have 🙂
    Det er da et forsøg værd, at spise sig ud af ‘problemet’ 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Hahaha jamen så er det bare at gå i gang 😉 – tror nu nok der er en fare for at blive træt af smagen inden problemet bliver løst. Men jeg forestiler mig, det kan bruges som/eller blandet med spinat – hvad med en grøn lasagne, i en madtærte eller stor frittata med tomater?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival - Maden har fået et løft