Kylling med ingefær, hvidløg og soya
Ingefær, hvidløg og soya er en klassiker – De tre ingredienser blev kaldt den kinesiske ¨treenighed¨ i et madprogram den anden dag og det kan jeg sådan set godt forstå, for de tre spiller fint sammen og giver fantastisk smag – Lidt chili kan også tilsættes, hvis man er til det.
Skær kyllingebryst i mindre stykker og stil i køleskabet med presset hvidløg, lidt frisk revet ingefær og soyasauce – Hold igen med soyasaucen, det skal ikke søppe i marinade. Steges på en meget varm slip-let-pande i en anelse olivenolie, når kyllingen har fået farve tilsættes de fint snittede zucchini og steger med. Til salaten har jeg snittet fennikel og skrællet agurk über-fint på mandolinjernet og blandet med cherrytomater – hæld hvid balsamico (eller en anden mild eddike) og urtesalt over. Spises med kogte ris og avocado.
Her har jeg fået 100 g kyllingebryst, 100 g kogte ris, 80 g zucchini, 100 g fennikel, 80 g cherrytomater, 35 g avocado, 50 g agurk, 1 tsk olivenolie og hvid balsamico-eddike. Spises med koriander eller andet frisk grønt drys. Samlet kalorieindhold på 397 kalorier – fordelt på 28% fedt, 30% protein og 42% kulhydrat
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Elsker hvidløg, ingefær og soya sammen – det er en helt fantastisk sammensætning! Den opskrift skal helt sikker prøves, det ser så lækkert ud 🙂