Omelet med hytteost og masser af grønt
På denne tid af året begynder damebladene, som oftest med deres superkure og røverhistorier. Jeg kan godt forstå, hvis man føler sig fristet, men husk det er desværre primært vædske, glykogendepoter og muskelmasse man taber på så kort tid. Realistisk set ligger det på 1/2 -1 kg om ugen, selvfølgelig lidt afhængigt af hvor meget man vejer. Men prøv lige at veje 1/2 kg af på køkkenvægten – det fylder faktisk ret meget.
Til frokost den anden dag fik jeg en lækker omelet fyldt med hytteost og drysset med min nye gode ven ¨smoked paprika¨. Omeletten er lavet af 1 æg som jeg har pisket med en smule vand og stegt på en slip-let-pande. Når omeletten er næsten færdig lagde jeg 50 g hytteost på og foldede den på midten. Dertil spiste jeg salat med 50 g radiser, 150 g fint skåret agurk og 4-5 blade hakket mynte, 1 tsk olivenolie, urtesalt og lidt hvid balsamico-eddike. Tomaten på 150 g er også fint hakket og drysset med urtesalt og mørk balsamico-eddike – Spises med 70 g grov havrebolle.
Samlet kalorieindhold på 405 kalorier – fordelt på 30% fedt, 21% protein og 49% kulhydrat
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Lækkert med alt det grønne, uhm hvilken mættende frokost! Thumb up og ha en dejlig aften!