Stegte grønne snackpebre

Kylling med couscous og grillede grønsager

Så er det igen sæson for grillmad, men det kan heldigvis sagtens kombineres med at spise lettere. Prøv at styre en kæmpe bue uden om grillpølserne og cremefraiche-dressingerne, men vælg gerne mindre stykker kød af god kvalitet, kylling, kalkun, fisk og skaldyr. Rigtigt mange grønsager smager desuden lækkert grillede gerne med krydderurter eller diverse dip af f.eks græsk yoghurt eller kvark.
Her har jeg fået 100g kylling med skind, 130g kogt couscous, 120g squash, en stor tomat, spist med grillede rødløg og koriander lander det tilsammen på 398 kalorier og en fordeling på 28% fedt, 27% protein og 45% kulhydrat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegte grønne snackpebre