Veggestegen igen igen....

Laks med fennikel og krydderurter

Denne aftensmad fik vi for en uges tid siden – det er rigtigt nemt og smager endnu bedre. Skaer fennikelknolden i både og damp den i en gryde med saltet vand og citronsaft til den er mør. Ved siden af laver du en sauce af alle de krydderurter du synes om og en blanding af fløde 13% og maelk – jaevnes evt med lidt maizena. Laksen er stegt på panden, serveret med ris og tomater grillede i ovnen.
Jeg fik 100g kogte ris, 100g laks, en halv tomat, 200 g fennikel og 50g af saucen – Samlet lander det på lige knap 400 kalorier og en fordeling på 34% fedt, 29% protein og 37% kulhydrat – det er lidt mere fedt end jeg normalt straeber efter, men da det primaert kommer fra laksen er det helt fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggestegen igen igen....