En bedre start på dagen...med chokoladesmag

Hjemmelavet knaekbrød med mandler og kanel

Ideen var god nok – hjemmelavede knaekbrød med kanel og mandler til mellemmåltid. Plus lavede også en portion med graeskarkerner, parmasan og chili. Men jeg skal altså have eksperimenteret lidt mere med opskriften inden jeg giver den videre, for jeg synes ikke rigtigt de blev sprøde nok. 
Måske haenger det sammen med, at jeg puttede soyaflager i for at få proteinet op – de gør det måske mere svaert at få rigtigt knaekbrødsagtigt? Men måske I har nogle fif eller gode opskrifter, som jeg kan arbejde videre på. Gerne også et trick til, hvordan man får mandlerne/graeskarkernerne til at sidde fast ;O) Jeg taenker de måske skal pensles med aeggehvider, men gad vide om det så også går ud over sprødheden?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bedre start på dagen...med chokoladesmag