6 kommentarer
-
Siden ·
-
Altså, så håbede man på en opskrift, fordi overskriften lød så lækker 😀
Siden · -
Missfirelake – jeg kan ikke finde opskriften paa din blog – er der et direkte link?Bitten – Ja det er lidt fraekt – det kan jeg godt se ;O)
Siden · -
Jeg har en opskrift, som jeg efterhånden har lavet en del gange, og de bliver dejligt sprøde. Du kan se den her: http://hjemmehosxenia.blogspot.com/2010/11/hjemmelavet-knkbrd.html. De er med forskellige kerner, men jeg kan ikke se, der skulle være noget i vejen for, at du skiftede dem ud med nødder eller andet 🙂
Siden · -
Tak Xenia – er endt med at lave nogle som minder en del om dine ;O)
Siden · -
Hej Lise. Jeg har også en opskrift på min side, som du kan tjekke ud. Jeg tænker, at man sagtens kan skifte nogle af kernerne ud med nødder for at få flere proteiner.http://livogmad.blogspot.com/2011/01/sunde-knkbrd.htmlDe smager hvert fald rigtig godt :)De bedste hilsner fraAnitaLiv og Mad
Siden ·
Mit bedste råd er bare at putte henholdsvis græskarkerner og mandler i dejen. Så hænger det ved. Det anet kan ikke rigtig lade sig gøre, hvis ikke man pensler det, som du også selv er inde på. Jeg lavede knækbrød forleden, tjek dem her: http://missfirelake.blogspot.com/search/label/MadOpskriften findes via dette indlæg: http://missfirelake.blogspot.com/2011/03/weekend-nu.html