Morgenmad med appelsin og baer

Pasta med champignon

Så kan det vist ikke blive nemmere og hurtigere. Pasta med stegte brune champignon smager super og giver et fint balanceret måltid i al sin enkelhed. Jeg steger champignonerne i olivenolie på panden og tilsaetter lidt presset hvidløg mod slutningen af stegetiden. Drysser med urtesalt, bruger frisk kvaernet peber, revet pecorino (eller frisk parmasan – altså ikke det der savsmuld man kan købe faerdigtrevet) plus lidt bredbladet persille.
Hvis du spiser en ret stor portion bestående af 150g kogt pasta, 200g champignoner, 15g pecorino/parmasan og bruger 1 tsk olie. Så lander det samlet på 370 kalorier og en fordeling på 25% fedt, 21% protein og 54% kulhydrat.

7 kommentarer

  • Uhmm, lige en ret for mig!! Det ser skønt ud – simpelt og godt :-)Mange hilsnerBirthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig Birte – hurtigt, nemt og godt – og kaloriefattigt! God week-end til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad er det for en pasta du har brugt her?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jubii har også lige prøvet denne her ret, igen må jeg sige det smager fantastisk. Opdagede desværre først i sidste øjeblik, at vi ikke havde persille og hvidløg…øv. Men blev nu et hit alligevel:O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia Sabine Jeg tror det var Parpardelle pasta fra Barilla – glaeder mig at det blev godt alligevel – jeg synes ristede champignon er vildt laekre!/Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Bruger du nogensinde fuldkornspasta? Jeg synes det smager af mere, og jeg kan slet ikke få hvid pasta ned længere…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida – jeg bruger da fuldkornspasta – saerligt når jeg laver mad til mine børn – Men hvis jeg skal være helt aerlig, så er jeg ikke særlig vild med smagen. Jeg synes desuden, det er svært at koge dem, så de bliver rigtigt ¨al dente¨ Men nu bor vi i den italienske del af schweiz, så jeg er muligvis lidt miljøskadet på det område.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad med appelsin og baer