7 kommentarer
-
Siden ·
-
Nemlig Birte – hurtigt, nemt og godt – og kaloriefattigt! God week-end til dig!
Siden · -
Hvad er det for en pasta du har brugt her?
Siden · -
jubii har også lige prøvet denne her ret, igen må jeg sige det smager fantastisk. Opdagede desværre først i sidste øjeblik, at vi ikke havde persille og hvidløg…øv. Men blev nu et hit alligevel:O)
Siden · -
Hej Pia Sabine Jeg tror det var Parpardelle pasta fra Barilla – glaeder mig at det blev godt alligevel – jeg synes ristede champignon er vildt laekre!/Lise
Siden · -
Bruger du nogensinde fuldkornspasta? Jeg synes det smager af mere, og jeg kan slet ikke få hvid pasta ned længere…
Siden · -
Hej Ida – jeg bruger da fuldkornspasta – saerligt når jeg laver mad til mine børn – Men hvis jeg skal være helt aerlig, så er jeg ikke særlig vild med smagen. Jeg synes desuden, det er svært at koge dem, så de bliver rigtigt ¨al dente¨ Men nu bor vi i den italienske del af schweiz, så jeg er muligvis lidt miljøskadet på det område.
Siden ·
Uhmm, lige en ret for mig!! Det ser skønt ud – simpelt og godt :-)Mange hilsnerBirthe