Sprøde lækre squash

Enkel og lækker sommerfrokost

Endelig langt om længe er vejret hernede i Ticino blevet nogenlunde forårsagtigt – jeg havde ellers regnet med, at jeg rigtigt skulle nyde det sidste forår inden flytningen, men sådan leger vi åbenbart ikke. Det har været koldt, vådt og såvidt jeg er informeret har vejret i Danmark hele tiden været et hak bedre. Men altså….endelig fik vi mulighed for at spise på terrassen, så det blev til denne enkle frokost i går.

Salaten er lavet af rød quinoa blandet med ferskner i skiver, feta, olivenolie og bredbladet persille. Spist med lammesalat (kan erstattes med spinatblade). Jeg brugte ferskner,  som ikke er helt modne, men alligevel søde,  så de giver en fin sød/syrlig smag – der er derfor ikke grund til at bruge eddike eller citronsaft.

Dertil fik vi ristede langtidshævede havreboller, en tomatsalat og æggekage med purløg og basilikum. Enkelt og nemt!

Husk du kan stadig nå at stemme på mit bidrag i Svansø Cook Off´en – Det sætter jeg rigtigt stor pris på – Tusinde TAK!

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde lækre squash