Mini interview om sundhed

Sprøde lækre squash

Da jeg afprøvede Svansø-produkterne til Cook-Offén var et af test-forsøgene disse lækre squash. De er lavet i ovnen og derfor en hel del sundere end de ser ud til.

Skær en squash i skiver og vend skiverne i pisket æg – dernæst i en blanding af rasp og revet parmesanost. Bages på bagepapir i 20 minutter ved ca 180°c og spises med det samme. Jeg afprøvede at blande ægget med pesto, men jeg synes ikke smagen kom tydeligt nok i gennem, så jeg vil foreslå at man spiser pestoen til eller alternativt en tzatsiki ville også være helt i top.

Kig gerne over på Svansøs Facebook – jeg kunne rigtigt godt bruge nogle støtte-likes til min sundere version af risotto. Den ligger der som forslag nr.1, så man skal scrolle lidt ned. Kan kendes på citronen (og tallerken hvis du er fast læser af bloggen 🙂 ) Der er i øvrigt stadig rigtigt gode vinderchancer til Svansø goodiebag´en

Sponsoreret indlæg – men altid 100% udtryk for min egen mening

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

1 kommentar

  • Awww *munden løber i vand*
    Hold nu op de ser lækre ud! Får lyst til at spæne ud for at handle ind til en lille aften-snack :OD

    <3
    Pia Sabine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini interview om sundhed