Quinotto....eller bare quinoa med champignon

Salat der mætter

I søndags fik jeg denne meget mættende salat til frokost og var først sulten igen til aftensmaden – Oftest har jeg brug for et mellemmåltid eller en snack om eftermiddagen, men det var ikke nødvendigt her.

Jeg fik 110 g kalkunbryst stegt i 1 tsk olivenolie med oregano, chiliflager og urtesalt – spist på 50 g salat, 20 g parmesan i flager, masser af grillet squash, 1 tsk olivenolie og lidt citronsaft. som dressing – og 50 g groft ristet brød gnedet med hvidløg.

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

5 kommentarer

  • uuuh, det lyder lækkert! blir aldrig træt af salat, pga alle variatonerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mmmmh hvor ser den lækker ud !! Den vil jeg lave ! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha det ser godt nok lækkert ud! Jeg tror jeg vil prøve at tilføje pinjekerne også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha det ser lækkert ud! Den skal helt sikkert prøvet – eventuelt med nogle pinjekerner også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Det er så lækkert! Har spist det til morgenmad i dag mums! Pinjekerner ville helt sikkert også være gode!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinotto....eller bare quinoa med champignon