Magnum med jordbær

Vil du med til fødselsdag?

Sponsoreret indlæg

Boede jeg i Danmark, så ved I, hvor I kunne finde mig bag en fyldt indkøbsvogn på torsdag. Irma fylder nemlig 126 år i overmorgen d.23 august og dagen fejres med nogle helt utroligt gode tilbud. Der vil være masser Irma-piger i gaderne, hjerter og pyntede butikker. I anledningen af fødselsdagen er Irmas fine retro-hjerte fra 1970´erne blevet støvet af og hentet frem. Budskabet om smil, hjertevarme og overskud går aldrig af mode i min verden.

Irma har altid haft en særlig plads i mit hjerte og det varmer, at dette bliver første sponsorerede indlæg* på bloggen. For mig repræsenterer Irma kvalitet, lækre varer, æstetik og den lille luksus i hverdagen. Da jeg voksede op i forstads Danmark i 1970-80´erne var udvalget af udenlandske og specialvarer ret begrænset. Det var faktisk kun Irma, der var på forkant. At der så duftede fantastisk af friskkværnet kaffe, når man kom ind i butikken, gjorde oplevelsen endnu mere unik!

Som en del af fødseldagsfestivitas er der rigtigt gode muligheder for at få fyldt op med kvalitetsvarer på hylderne og i fryseren. Der skulle være købt mange varer hjem og butikkerne vil få nye forsyninger flere gange i løbet af dagen. Desuden har Irma udvidet åbningstiderne torsdag d. 23. august fra klokken 8.00 – 21.00. Nogle af tilbuddene gælder kun på dagen og andre hele ugen – så vær endelig opmærksom på det.

Jeg har valgt lidt ud af de sager, som jeg ville gå efter. Hvad ville du fylde op med, hvis du har muligheden for at få god kvalitet til en billig pris? Tjek tilbudsavisen lige her for inspiration

Økologiske frosne bær bør man altid have i fryseren til morgenmad som her bananspilt med skyr/fromage frais og mandler, til lette kager eller gode smoothies med masser af protein.

Tun i olie eller vand  Jeg benytter altid tilbud på tun til at få fyldt op i skabet – Det er godt at have i forråd – kan bruges i en lækker Salade nicoise, en enkel let tunsalat eller bønnesalat med tunFrosne rejer er også en fantastisk kilde til magert protein og godt altid at have et par poser i fryseren. De kan bruges til disse nemme lækre ærteblinis eller til et pletskud

Figner og  dadler har jeg også altid i huset til lækker morgenmad eller til at søde med i pandekager eller til snackboxen.

Tusindfryd uden parfume – Jeg er så misundelig på, at I kan få så mange gode produkter i Danmark, der tager hensyn til både miljø og hud – Hernede i Schweiz har jeg svært ved at finde vaskemiddel uden parfume.

Kaffe – er jo kaffe og jeg ELSKER kaffe! Kan ikke leve uden og så er der ikke mere at sige til den sag!

* Sponsoreret indlæg er et indlæg, jeg er blevet betalt for at skrive. Jeg skriver dog kun om varer og mærker, som jeg kan stå 100% inde for, og når jeg har mulighed for at give min ærlige mening til kende. 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

7 kommentarer

  • Jeg er selv ny i blogverdenen – men er allerede fanget! 🙂 Jeg ville høre, om du har gode tips til at blive sponsoreret? Hvordan lykkedes det for dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

    Hej og velkommen til! Man kan nemlig nemt blive grebet af bloggeriet 😉 Det tager lidt tid før der begynder at komme henvendelser og afhænger en del af hvor læst bloggen er. Så bare klø på og blog om det der fanger dig – det er det der driver det frem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det første sponsorerede indlæg, jeg har gidet læse helt til bunds! Og jeg skal da så meget i Irma i morgen og hamstre. Yay!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Så må du hamstere for os begge 😉 og super dejligt at høre at du gad at læse med.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] lidt heftigt af. Apropos hamstring, har I så set, at det er Irmas fødselsdag i dag? Det var Lise, der tippede om det forleden, og der er god grund til at få hamstret af de gode økovarer, for […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Plett

    Hej Lise – Blev inspireret til at gå en tur på Irmatorvet efter at ha læst din fødselsdagsinvitation. Tak for den. Har den samme gode oplevelse af Irmabutikker, fra min tid i Kbh og omegn, men der findes desværre ingen her hvor jeg bor idag. Men nu … :o) jeg overvejer seriøst at afprøve dagligvarehandel Irmatorvet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • detskalsmageafnoget

      Hej hej 😉 Det er da en god løsning at bestille på nettet. Det er også nyt for mig at de leverer i hele landet – især nu hvor Irma åbenbart lukker endnu flere af deres butikker er det da smart.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnum med jordbær