Min grønne uge og en Krisprolls Vinder
Skylder jer vist en opdatering på min grønne uge. Det blev en succes og det er klart den vej jeg går for tiden. Jeg trives godt med primært at spise en plantebaseret kost, med plads til lidt sjov- sådan 80/20-agtigt. Eneste ulempe er, at det måske kræver det en smule mere planlægning, opfindsomhed og tid i køkkenet.
Her er lidt eksempler på morgenmad i ugens løb:
Havregrød med revet æble, kanel, hasselnødder og kokosolie
Havregryn sat i blød natten over i kokosmælk eller rismælk med hørfrø og dadler.
Smoothie med rødbede, salat, agurk, æble og æblejuice
Smoothie med avocado, pære, salat, basilikum og æblejuice
Smoothie med spinat, havregryn hasselnødder, ingefær og æblejuice
Til frokost fik jeg oftest masser af grønt f.eks salat, avocado, kogt broccoli eller grønkål med hummus og et par Krisprolls og til aften kunne den stå på Rødbedesuppe med rugbrødscroutoner, Minestrone med masser af grønt eller Falafler med råkostsalat
——————
Sikke da en overvældende interesse for den lille Krisprolls give-away – Jeg har trukket en vinder og det er………….tadaaa…….Anna som skriver:
¨Wauw.. Nostalgi! Skorper minder mig om mine eftermiddage, når jeg kom hjem fra børnehave og SFO. Har ikke sat tænderne i sådan en siden¨
Og Anna har sørme også selv en blog – en rigtig fin trænings-sundheds-een-af-slagsen – Kig forbi her annaeiholm.wordpress.com
Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.
Det lyder spændende med din grønne uge – Det er vist de færreste der tager skade af, at tage sådan en ind imellem 🙂
På billedet med salat er der ovre til højre en dip/puré der ser ret lækker ud, men umiddelbart for lys til at være hummus. Hvad er det?
Tak for en god og inspirerende blog.
Venlig hilsen
Kathrine
http://smagsfuldmad.dk/