8 kommentarer
-
Siden ·
-
Det ser lækkert ud :)Jeg er lidt splittet, nogen gange får jeg perioder, hvor jeg elsker fennikel og andre perioder rør jeg det slet ikke.
Siden · -
Uhm, lækker måde at lave fennikel på. Jeg elsker den grønne knold – er lige ved at tro det er min yndlingsgrøndsag 🙂
Siden · -
Uuh, jeg kan ikke lide fennikel. Det er den eneste grøntsag jeg ikke kan lide.. Synes den smager lidt af lakrids/anis, hvilket jeg heller ikke kan lide. Det kan gå an hvis jeg får serveret lidt i salater, men kogt kan jeg ikke fordrage den! Men kan godt forestille mig at den går godt sammen med citron og parmesan 🙂
Siden · -
Jeg kan rigtig godt lide fennikel – især sammen med laks! Gad vide, om ikke også jeg har prøvet at putte det i madbrød eller madmuffins på et tidspunkt… eller også har jeg bare overvejet det mange gange 😉
Siden · -
Elsker også fennikel. Uhm…Ultratynde skiver i en god salat. Grillet på grillen eller dampet i hvidvin. Både i strimler eller halve/kvarte. Dejlig lille ret du har kreeret. Helt klart en kombination der skal prøves. Tak for inspiration :-)Mange gode hilsnerMaj
Siden · -
Elsker fennikel når den er langtidstilberedt. Min favoritversion, er at stege den i en gryde sammen med olie, løg og hvidløg. Først uden låg (til løgene bliver klare) og dernæst ved svagere varme under låg i 20 min. Det bliver lækkert og sødligt 🙂
Siden · -
Se det var nemlig det jeg tænkte – altså at der var blandede meninger om den sag. Dejligt med jeres input og ideer til tilberedning.
Siden ·
Jeg elsker fennikel! Og jeg bruger det i alt, styrfries, supper, salater, alle steder jeg kan slippe af sted med det.