13 kommentarer
-
Siden ·
-
Det er et godt spørgsmål, for de er lidt undertippede i køkkenet. Men – jeg har brugt dem i flødeskum i en kage og selvfølgelig i rødgrød. Jeg har også tænkt på at bruge dem som tilbehør til en efterårsret – men har endnu ikke afprøvet det 🙂
Siden · -
Mmm ja i morgenmaden – det havde jeg faktisk ikke lige overvejet. Min favorit-ret med ribs er klart lækker vanille is med ribs, meeeen nok ikke lige så sund som denne morgenmad ;)Ribsgele smager godt til steg/fjerkræ – men jeg har dog aldrig prøvet at lave det.
Siden · -
Kehceub – det lyder ellers rigtigt godtPiskeriset – det er faktisk godt beskrevet – Jeg tænker at man dog måtte kunne bruge dem til at give syrlighed som de bruger berberisbær i iranske retter eller som man bruger granatæblekerner eller tranbær?Anne – Haha ja sød kontrast fungerer altid –
Siden · -
Jeg bruger dem i juice – har en saftpresser/juicemaskine, og de fungerer rigtig godt sammen med appelsin og gulerødder og måske lidt ingefær
Siden · -
Lise, måske kan du hjælpe med at finde en god smoothie-variant, der smager af sommer, sol og blå himmel?Jeg har selv gået og tænkt på ribs, solbær eller noget i den stil. Heldigvis ved jeg, at du har fuldstændig styr på den slags.
Siden · -
Anonym – jeg overvejer lidt om det måske ville være en ide med en saftpresser – og om jeg ville få den brugt nok – bruger du din meget og er den nem at gøre ren – vigtig detalje ;O)
Siden · -
Hej Michael tak for tilliden – jeg bruger variationer over denne opskrift som har en rigtig god energifordeling – solbær lyder godt – og jordbær er heller ikke dumme i øjeblikket.http://detskalsmageafnoget.blogspot.com/2011/01/smoothie-med-masser-af-protein.htmlDet eneste jeg IKKE synes virker i smoothies er kiwi – de bliver bitre – og de omega-olier mange bruger synes jeg er alt for gennemtrængende og ødelægger smagen – så vil jeg hellere tage olien ved siden af eller bruge mandler/nødder for at få fedtindholdet op.
Siden · -
Tak for opskriften, Lise. Den ser spændende ud, og vi har heldigvis masser af bær i haven pt. Og propos opskrifter, så fik jeg forresten et overraskende resultat af den poll, jeg havde på min blog. Af en eller anden årsag ser læserne gerne, at der kommer flere opskrifter. Det er mystisk, når det er en træningsblog. Men en spændende udfordring. Ha' en god dag!
Siden · -
Det synes jeg også er interessant – men nok et udtryk for at folk godt ved hvor vigtig kosten er for ens generelle velbefindende og også for ens resultater når man træner.
Siden · -
Hej LiseSkøn blog.Jeg har brugt ribs til en kage, hvor der skulle bruges halv ribs, halv solbær.Og ellers har jeg lige lavet ribs-solbærmarmelade med halv af hver.Så kan man jo også bare lave rysteribs og spise som tilbehør til aftensmad.- Ungersvenden
Siden · -
Tak Ungersvend – Sjovt, så er der næsten blevet serveret ribs til alle retter jeg har fået på restauranter siden efterlysningen – måske lidt overdrevet men der ser fint ud på en tallerken som tilbehør til sommermad.Jeg synes det er fantastisk med en ung fyr der går op i mad og have./Lise
Siden · -
Hej igenDet ser forresten også godt ud oven på kager. ;-)Tak. Jeg synes bare, mad og have er fantastisk. :-D- Ungersvenden
Siden ·
En af mine yndlingssmoothies er faktisk med ribs.. Der er ribs, appelsin, hindbær, jordbær, hyldeblomstsaft, yoghurt/fromage frais og masser af isterninger i.. Mmmmm det er lækkert! 🙂